2014. augusztus 3., vasárnap

TOP5 legjobban várt könyv (2014 II. fele)

Régóta esedékes ez a lista, de az van, hogy nehezen találtam ötöt, amit várok, kicsit megcsömörlöttem az egybefolyó sorozatoktól, a hasonló címektől, témáktól, a rendre csalódást okozó befejező részektől vagy folytatásoktól. Tehát itt a lista azokról az írókról és könyveikről, akikben még van hitem:

 5. Julie Kagawa - Talon (Talon #1)
Kagawa és sárkányos, szerintem ehhez nem kell külön hozzáfűznivaló, mindenképpen olvasni fogom. Már a borítója is nagyon megkapó, tetszik a sárkány színe is. Sajnos még várni kell rá, október 28.-ára ígérik a megjelenését.

4. Jeaniene Frost - The Beautiful Ashes (Broken Destiny#1)
Augusztus 26.-án jön ki ez az új sorozat, ami eléggé felkeltette az érdeklődésem. Szeretem az írónő vámpíros könyveit is, ez meg valami fantasyféle, ráadásul Adrian nevű főszereplősráccal. Igazi csemegének tűnik.

3. Cassanda Clare & Holly Webb - The Iron Trial (Magisterium #1)
Oké, tudom, hogy ez teljesen úgy hangzik, mint a Harry Potter, de nem akarok vádaskodni meg semmi, még így is érdekel. Azért a borítón az a figura a gyerekek mögött elég Halálfalósnak tűnik. Szeptember 9-én jelenik meg.

2. Stephanie Perkins - Isla and the Happily Ever After (Anna and the French Kiss #3)
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és nagyon bírtam Josh-t is, az első részből, ez pedig az ő története lesz. Már alig várom, főleg, hogy már olyan régóta ácsingózom utána. augusztus 14.-ére várható (végre!)

1. Jennifer L. Armentrout - Opposition (Lux #5)
Gyakorlatilag beszippantott ez a sorozat az előző két résszel, úgyhogy már mindenképpen tudnom kell, hogyan végződik Daemon és Katy története. de meg kell mondjam, ez a borító valami szörnyű, mintha kifogyóban lenne a tinta a nyomtatóban... Persze nem a borító teszi a könyvet, augusztus 5.-én jelenik meg.

Amúgy ez egy szegényes választék, valahogy tényleg elfogytak a nagyon várós könyvet....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése