2012. február 5., vasárnap

TOP5 legjobban várt sorozatkötet (2012)

Egy csomó sorozatot olvasok, amikre mindig várni és még többet várni kell, de talán épp ez adja a varázs egy részét. Tehát itt vannak azok a könyvek, amik idén (legalábbis az első félévben) rögtön kelleni fognak:


5. Leiner Laura: Ketten (Szent Johanna Gimi 6.)

Még a nyáron alaposan belepistultam ebbe a sorozatba, így kizárt, hogy ne akarjam folytatni, hiszen a világa – ami nem is áll annyira távol az enyémtől – már akkor is beszippant, ha túl sokáig gondolkozom rajta. És szerencsére nem kell sokat várni rá, február 28.-án jelenik meg.




4. Jeri Smith-Ready – Shine (Shade #3)

Még egészen év elején botlottam ebbe a sorozatba, de azóta is gondolok rá, főként, mert nagyon érdekes helyen ért véget. Aki szereti a kísértetes és a rejtélyes történeteket, annak kihagyhatatlan. A trilógia befejező kötete lesz ez a könyv, május 1.-én jelenik meg.

3. Kristin Cashore – Bitterblue (Graceling #3)

Keserkék történetét az első rész óta várom, ráadásul karácsonyra megkaptam a Zsarátot, ami csak még inkább felfokozta a vágyakozásomat ezután a könyv után. Szintén május 1.-je a megjelenési dátum.





2. Cassandra Clare – City of Lost Souls

Először is gyönyörű a borítója, ami már eleve elolvasás után kiált, de az elvarratlan szálakat sem lehet figyelmen kívül hagyni. A bukott angyalok városa annyira nem tetszett, mint Jace és Clary korábbi kalandjai, de bízom benne, hogy Cassandra Clare tud meglepetést okozni. A megjelenés: május 8.

1. Richelle Mead – The Golden Lily (Bloodlines #2)

A dátum miatt van az első helyen, még véletlenül sem az irreális elfogultságom miatt Mead felé. Mivel nekem nagyon tetszett a Vérvonalak, a második részt is izgatottan várom, főleg az ominózus utolsó mondat után, amin tavaly óta sikeresen túltettem magam (de azért gyakran eszembe jut). Ez a köny június 19.-én jelenik meg.

2 megjegyzés:

  1. Szia! A Keserkék május elsejei megjelenését az angol vagy a magyar kiadásra értetted?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Az angolra, a magyarról fogalmam sincs.

    VálaszTörlés