2012. május 23., szerda

TOP5 legjobban várt magyar megjelenés (Ünnepi Könyvhét, 2012)


Közeledik a nyár és ha nyár, akkor itt az Ünnepi Könyvhét, ez természetesen idén sincs másként, rengeteg jó könyv jelenik meg a kedvenc kiadóink jóvoltából, én most összeszedtem azt az ötöt, amit a legjobban várok.


5. Julie Kagawa – A vaskirály

Itt már írtam a sorozatról, ami végre magyarul is megjelenik, nem tudok sokat hozzátenni, nekem ez kell. Pont. Megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál.

4. Benina – Megsebzett szabadság

Egy a honfoglaló magyarok idejében játszódó történelmi romantikus regény. Másnak is olyan jól hangzik ez, mint nekem? Már a borítója is megér, egy többszótagos Ó-t, ráadásul Benina már megvett magának a Bíborhajú sorozattal. Megveszem és kész. Ezt is a Könyvmolyképző Kiadónál keressétek.

3. Kendare Blake – Vérbe öltözött Anna

Csak jót hallottam erről a könyvről, szellemvadászos és Odaát-fílinges. Már rég rajta van az elolvasandók listáján, de most már kivárom a magyar megjelenést, előre is köszönöm a Geopen Kiadónak, hogy kiadja!

2. Karen Marie Moning – Rossz hold kelt fel

Nagyjából úgy viselkedtem, mint egy őrült, amikor megtudtam, hogy a Cor Leonis Kiadó (nem is hallottam eddig róluk, de most egy életre megjegyeztem őket magamnak) átvette ezt a sorozatot a Kelly Kiadótól, és a Könyvhétre már meg is jelenteti a Tündérkrónikák 4. részét. Mondjuk már olvastam a sorozatot, de kell a polcra magyarul is. Nem elfelejteni: a Cor Leonis Kiadónál.

1. Sarah Dessen - Altató

Imádom Dessent, és imádom Dextert, ennek a csodálatos könyvnek a fiúfőszereplőjét (aki nem olvas angolul az találkozhatott vele a Figyelj rám!-ban), ennek a kötetnek örülök a legeslegjobban az összes közül, mert már vagy ötször olvastam, és még mindig van kedvem hozzá. Isteni lesz magyarul is elolvasni. Köszönöm szépen Könyvmolyképző Kiadó!



Amik még érdemelnek pár szót:

- Laurell K. Hamilton – Végzetes flört: Az Anita Blake sorozat következő (és jó rövid) kötete, amit, mivel a többi is megvan, muszáj lesz megvennem.
- Maggie Stiefvater – Lament: Jókat hallottam róla, kívánságlistán van.
- Alex Flinn – Csók, pont jókor: Ez is kell, de csak szép sorjában.
- Tera Lynn Childs – Forgive My Fins: Édes, hableányos könyv, itt írtam már róla.
- Amanda Hocking – A vér szava: Újabb vámpíros sorozat, amivel csak csínjával olvasok, de azért nem lökném félre, ha hozzám vágnának egy példányt.
- Diana Gabaldon – Szitakötő borostyánban: Ez meg az Outlander folytatása, amiről most nem tudom biztosra megjelenik-e a Könyvhétre, de mindenképpen olvasni fogom majd.

Hú, zsúfolt lesz ez a Könyvhét, viszont egy szóval sem panaszkodhatom.

2 megjegyzés:

  1. Én a Vérbe öltözött Annát most olvasom harmadszor és mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

    VálaszTörlés
  2. Nemsokára én is megveszem, már alig várom!

    VálaszTörlés