2011. június 25., szombat

Top5 YA mellékszereplő, aki saját könyvet érdemelne

Mert imádom őket, és szívesen olvasnék még többet róluk, már el is képzeltem a saját könyveiket, amiknek ők lennének a főszereplők.

5. Lucien (Morgan Matson – Amy&Roger’s Epic Detour)
Miért? Mert nagyon tetszett a srác, aki állatokat farag ki a sövényből, plusz olyan lányt is megijeszthetne a láncfűrészével meg a maszkjával, aki kivételesen bukik rá. Jó főszereplő lehetne belőle, nagy lehetőségeket láttam benne.

4. Deb (Sarah Dessen – What Happened to Goodbye?)
Miért? Mert imádom Dessen női karaktereit, de eddig Deb a kedvencem. Örülnék, ha lenne egy könyve, amiben ő a főszereplő. Érdekes lenne és újszerű, arra is kíváncsi lennék, Dessen milyen fiút szánna neki, már ha kapna egyet.

3. Gale – (Suzanne Collins – Hunger Games trilógia)
Miért? Mert imádom a lázadókat, és szerettem Gale-t is, bár végig Peetának drukkoltam. Viszont szeretném Gale könyvét, hiszen az ő szemszögéből láthatnánk mindazt, amit Katnisséből kimaradt, de mindenképp érdekelt volna.

2. Christian Ozera (Richelle Mead – Vámpírakadémia)
Miért? Mert nagyon szerettem, és minimum kétszer ennyi szereplést megérdemelt volna a sorozatban. Sajnáltam, hogy viszonylag kevés a jelenete, lehetne egy folytatás, amiben ő a főszereplő, tökéletes Vámpírakadémia folytatás lehetne.
 
1. Finnick Odair (Suzanne Collins – Futótűz/Mockingjay)
Miért? Mert kezdettől fogva szimpatikus volt, remek poénjai vannak, és imádnék egy olyan könyvet, amiben az ő viadala van leírva. Sőt, a képzeletemben a történetének első fele a viadala lenne, a második pedig az, ami a Futótűz végén és a Mockingjayben történik. Az ő könyvét még Gale-énél is szívesebben olvasnám.   

4 megjegyzés:

  1. Hűű, tökre megörültem, hogy az 5-ből 3-at tudtam, ki az. :)))) Egyébként ez tök jó lista, én még sosem gondolkodtam ilyesmin, de most meg fogom tenni. Első és lekörözhetetlen az úgyis Lily és James Potter lenne, a többin pedig még gondolkodnom kell. :)))) Viszont engem Christian élete annyira nem hoz lázba, viszont Gale-é annál inkább, főleg, ha mondjuk filmet is csinálnának belőle, és láthatnám Liamet... :$ :)))

    VálaszTörlés
  2. Ó, tényleg, Lilyt és Jamest is szívesen olvasnám, eszembe sem jutottak. jaj, előbb legyenek meg a HG filmek, aztán továbbgondoljuk úgy is :D

    VálaszTörlés
  3. Dejó lenne olvasni/filmet nézni Finnick-ről!! Nagyon szimpatikus karakter! És annyira szép a történetük Annie-vel! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Szerintem biztos siker lenne, én nagyon szeretném.

      Törlés